Hei,
täällä taas, pitkästä aikaa. Haaveeni siitä, että remonttimme valmistuisi ennen joulua on edelleen toteutettavissa, vaikkakin joulu on jo melkein ovella. Muutamat listat puuttuvat paikoiltaan, uusien huoneiden sähköistäminen odottelee sähkömiestä ja verhotangot puuttuvat. Mutta hyvälle vaikuttaa. Tyytyväisiä ollaan lopputulokseen, ehkä pian on taas aikaa käsitöillekin.

Tässä pari kuvaa meiltä:
Ensimmäinen kuva on meidän makuuhuoneesta. Seinät on maalattu ruskeiksi, katto on valkovahattua paneelia. Lattia on vaahteralaminaattia. Verhotankojahan meillä ei vielä ole...
1140181.jpg

Toinen kuva puolestaan on yläkerran aulasta. Katto on samanlainen kuin muissakin huoneissa, kolme seinää on maalattu valkoiseksi ja yksi seinä on sävytetty sinisellä. Kuva on jotenkin hämärä -eikä nyt johtunut kuvaajasta. Kamerassani on päällä joku käsittämätön asetus, jota en osaa ottaa pois päältä. Täytynee kaivella esiin kameran manuska (eikös käyttöohjeet ole yleensä hanskakotelossa?!?).
1140183.jpg

Jep, nyt häviän taas hetkeksi, mutta toivottavasti pääsen ilmoittelemaan itsestäni vielä ennen joulua. -Minulla ei muuten ole nuo pukin paketit vielä hoidossa... Alkaa tulla hoppu -taas.