Pyynnöstä tein mustasta Novita Marine -langasta lyhythihaisen puseron (ohje). Tämä kuuluu taas sarjaan ei-ihan-niin-nopeasti-valmistuneet-työt, sillä aloitin tätä neuletta jo loppukesästä viimevuonna. Onneksi neuletta odottanut henkilö tietää heikkouteni (lue realiteetit) ja osasi kai suhtautua maltillisesti viiveeseen ideasta toimitukseen.

Neule on sileää oikeaa, miehustan ja kauluksen resorit ovat 1o kiertäen,2n, kun taas (tarkoituksella, kerrankin) hihojen resorit ovat 1o kiertäen, 1n. Takakappaleessa ei ole kuvioita, mutta lähellä etukappaleen reunoja on kaksi 2 silmukan palmikkoa vieretysten.
1610362.jpg

Tässä vielä kaulus (ja palmikot) lähikuvassa:
1610367.jpg

Lanka: Novita Marine
Puikot: 3½
Malli: oma
Kommentti: Tästä puserosta ei kuulemma tule arkipaitaa, vaan sitä tullaan pitämään satunnaisesti mahdollisissa kesäiltojen aktiviteeteissa (lue bilenuttu). =D

En näköjään onnistu enää kirjoittamaan kuulumisiani tai muutakaan merkityksellistä. Johtunee kai siitä, ettei täällä tapahdu mitään kummempaa, töitä on vielä lähes 7 viikkoa ennen kesälomaa. Tulevana viikonloppuna lähdetään kansallisiin estekilpailuihin rakentelemaan radalle, toivottavasti säät suosivat!