Olen saanut You make my day -tunnustuksen sekä Andralta että Virkulta. Kiitän  lämpimästi ja kauniisti ja laitan tunnustuksen eteenpäin. Säännöt selviävät kuvan alta, olen kopioinut tekstin suoraan Andralta.Säännöt: "Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times."

Käännös: "Jaa palkinto eteenpäin 10 henkilölle, joiden blogit tuovat sinulle hyvää mieltä ja inspiraatiota ja tekevät elosi blogistaniassa onnelliseksi. Ilmoita palkinnosta heille kommentilla, jotta he voivat jakaa sitä eteenpäin. Varaudu siihen, että voit saada palkinnon useita kertoja."

Tunnustuslista ei ole järjestäytynyt minkään kriteerin mukaisesti ja listastani jää myös pakostakin pois monta mielenkiintoista blogia.
Andra -luonnollisestikin. Hän oli ensimmäisen Salainen Neuleystäväni -leikkini mahdottoman ihana ystäväni, jonka paketit ja henkilökohtaiset kirjeet lämmittävät mieltäni edelleen.
Virkku -tietysti. Virkun blogia seurailen säännöllisesti ja jaksan aina vaan uudelleen ihmetellä sitä tekemisen intoa, ideoita ja määrää, jota hänellä on. Virkku on myös ensimmäisiä "blogituttaviani".
Kata on rakas ystäväni ja hänen blogiinsa perustuu pohjimmainen inspiraationi oman blogini perustamiseen.
Esikko -hänen bloginsa on elävä ja värikäs, jota seuraan säännöllisesti vaikken kovin usein jälkiä jätäkään. Esikko myös kuuluu ensimmäisiin "blogituttaviini".
Minna -hänen bloginsa nimi on niin mainio. Täältä löydän myös vertaistukea. ;p
Heidi -käsitöiden lisäksi minua kiehtoo ne mehiläiset ja koiruudet.
Saara -hän on vihdoin päätynyt blogistanian kiehtovaan (?) maailmaan. Hänen blogia lukiessa minun tulee aina nälkä...

Lista loppukoon nyt tähän, vaikka kuten jo mainitsinkin, seurailen monia muitakin ideanystyröitä kutkuttavia ja muutoin mukavia blogeja.