SNY:ni oli muistanut minua jälleen paketilla, sopivasti ennen pääsiäispyhiä. Paketissa oli herkullista suklaata (jonka piilotan itseäni varten), 2 kerää Fabel -lankaa (jotka joutuvat nyt jonotuslistalle hetkeksi, vaikka ovat ihania), 100 g Retu -sukkalankaa (täysin uusi mutta kiehtova tuttavuus minulle) sekä 4 pussia Kool-Aid värejä (jotka pääsevät värjäyspuuhiin kenties jo heti huomenna!!!) sekä tietysti kortti. Mahtavaa, aivan mahtavaa! Kiitos suuresti SNY, paketti ilahdutti minua!
1392367.jpg


Ajattelin, että kun tuleva lauantai on lankalauantai, niin ostan silloin paljon lankaa. Paljon, paljon, PALJON! Kävi kuitenkin niin, etten ole lauantaina lähelläkään suosimaani lankakauppaa, joten otin varaslähdön... Ostin 10 kerää lankaa, joista 5 on Novita woolia värjättäväksi ja 5 muuta olkoot arpajaisteni palkinnon osa.

Sain eilen ihanan yllätyksen myös Andralta, kerän minulle toistaiseksi kokeilematonta Fofutsies -lankaa, jonka väri on niin ihana! Valitettavasti salamalla kuvattuna värit eivät ole lainkaan oikeat kuvassa.
1392389.jpg

Iloista pääsiäistä kaikille!