Oltiin pojan kanssa tänään maalla mummolassa ja kuinka ollakaan tieni kävi paikalliseen kangaskauppaan. Vuorikangasta kesäkassiin ostamaan... Kuinka ollakaan, mukaani lähti ihan vahingossa 8 kerää violettia Tahiti-lankaa. Olivat poistokorissa ja hintakaan ei ollut huimaava, joten ajattelin tehdä niistä kassin. On tuo kassikärpänen päässyt puraisemaan minuakin. Ja pahasti. Ensimmäinen kassini on vielä totaalisesti vaiheessa, enkä tiedä tuleeko siitä koskaan yhteiskuntakelpoista, mutta oli vaan saatava uutta varten jo materiaalia. Täytyy varmaan piilottaa nuo. =)
747652.jpg

Vuorikankaan lisäksi ostin puolisen metriä kivaa puuvillakangasta, josta on tarkoitus tehdä pojalle tyynyliina tai kaksi. Hänellä on muutama oma "lapsellinen" tyynyliina, mutta käytännössä niitä ei ole riittävästi, kun pyykkikone ja mankeli eivät toimi tarpeeksi tiiviiseen tahtiin. Ongelman ajattelin ratkaista lisäämällä tyynyliinojen määrää. Näytän sitten, jos onnistuin yrityksessäni.

Posteljooni oli tuonut laatikkoon tänään pakettikortin Esikolta. Onnetar oli suosiollinen minulle, mutta koskapa päivä meni maalla, niin pääsen vasta huomenna postiin hakemaan lähetystä. Mielenkiinnolla ja innostuneena odotan, mitä kivaa saankaan! Pitäisiköhän minunkin järjestää jonkinlainen arvonta? Mikä olisi hyvä luku kävijämittarissa? Ideoita?