...kuin huopatossutehtaalla on ollut sekä blogimaailmassa että puikoilla. Ei vaan tunnu löytyvän aikaa tai energiaa puikotella / koukutella juuri mitään. Yhdet sukat valmistuivat, teemana ei ole ampiainen vaan Kalpa (kuopiolainen SM-liigajoukkue). Eräs ystäväni toivoi apua heikohkoon tilanteeseen, joka hänen villasukillaan on. Luonnollisestikin lupasin hänelle parin tehdä ja kun värimaailmaa sukkiin mietittiin, niin Kalpa -fanina hän päätyi seuraavaan ratkaisuun.

1968512.jpg

Lanka: Novita 7 -veljestä, keltainen ja musta
Puikot: 4 mm
Malli: oma (perussukka)
Kommentti: Luovutusta uudelle omistajalleen odottavat vielä. Toivottavasti sukista tuli sopivat ja ne ilahduttavat ystävääni sekä lämmittävät hänen jalkojaan.

Meillä asuu jokin inhottava flunssapöpö. Poika sairasti räkäisen nuhan, mutta on jo ihan ok. Minusta tämä tauti ei vaan taida lähteä millään. Tämän päivän olen antibioottien kera koittanut kotona oloani parannella ja huomisenkin taidan viettää kotona. Jospa tämä ennen oikeaa influenssa-aaltoa paranisi, jotta olisi voimia vastaanottaa seuraavat pöpöt ja niiden mukanaan tuomat haasteet.