Pahoittelen suuresti tätä pitkää hiljaiseloa. On ollut hieman huisketta ja hulinaa viimeiset viikot, eikä tahti vielä rauhoitu. Pientä raporttia kuvien kera on kuitenkin nyt tarjolla. Oulun keikka meni tosi hienosti, poika 2½-vee jaksoi olla aivan mahtavasti mukana koko viikonlopun. Ei ainuttakaan kiukkua, itkua tai kinaa. Hän sai ajaa isän kanssa mönkijällä ja tehdä muutakin mukavaa. Päiväunet hän nukkui meidän pakettiauton perällä ja yöunetkin tuntuivat olevan riittävän pitkiä. Oulun Pokaali ry majoitti meidät uuteen hienoon Oulun Scandic -hotelliin, joka oli kerrassaan loistava. Ja kilpailut muutenkin sujuivat kivasti. Kotona olimme sunnuntain ja maanantain välisenä yönä suunnilleen puolen yön aikaan. Maanantai meni levätessä ja sittenpä olikin kesäloma ohi. Ei voi sanoa, että olisin suuremmin levännyt loman aikana eikä käsityötkään saaneet niin suurta osaa ajasta kuin olisin halunnut, mutta totaalinen irtiotto töistä tuli kyllä. Seuraavassa on kuva Oulun Pokaalin valmisteluista, kuvan on ottanut Kati Valjus. Kuvassa on siis meidän perheen juniori, joka on myös ilmoittanut haluavansa olla ratamestari. =)
813327.jpg

Kesäkassini on valmis, referoin sitä tuonnempana KKT:n sivuille, mutta esittelen sen tässä lyhyesti. Kassihan on tehty Putkis -langasta ja siinä on kaksoisvuori (joka on luvalla sanoen aavistuksen liian paksu). Vuorin halusin tehdä siksi, ettei pylväiden välistä päädy ulkopuolelle kaikki kollikissaa pienemmät esineet. Kassissa on lisäksi vetoketjullinen tasku.

813325.jpg

813324.jpg

Nyt vaikenen taas varmaan ensi viikon alkuun asti. Kuopiossa on meneillään esteratsastuksen SM-kilpailut junioreille, nuorille ratsastajille sekä senioreille ja meidän aikamme menee kisojen tiimellyksessä. Poika tosin lähtee aamulla ensimmäistä kertaa oikeasti yksin yökylään mummolaan. Äitiäkin vähän jännittää, mutta kaikki menee varmasti hyvin! Ja täytyy miettiä asiaa siltä kannalta, että pojan on taatusti mukavampaa mummolassa kuin hiekkaisella kentällä hillittömässä auringonpaisteessa.

Mukavaa viikonloppua kaikille,
Sanna