mutta millon minä nukun?!?!? Ja edellä mainittujakaan en tee oikeasti; golfia koitan opetella ja ratsastan maasta käsin sekä pyrin helpottamaan oikeasti ratsastavien elämää... Kello on jo sata (tai satakuuskymppiä ilman hihnaa isäni mukaan, kun häneltä kysyy paljonko kello on....) ja minä vaan koitan saada Pokaalin toimihenkilöt järjestykseen samalla kun kehoni muistelee golfin peruslyöntejä. Tänään meni  golfatessa paremmin kuin eilen, voi vietävä miten mukaansa tempaavaa golfaaminen voikaan olla!!! Olipa lystiä koittaa hutkia palloon, kun tuuli ja satoi... Ok, minä harjoittelin aloituksia katoksessa, mutta silti oli tyly keli. Oikeilla varusteilla siitäkin selvisi.

Ja toinen taisteluni on tosiaankin ollut Oulun Pokaalin toimihenkilöluettelon järjesteleminen omalta vastuualueeltani. Haasteita siinäkin on riittänyt enkä varmastikaan ole saanut listaa siihen pisteeseen, etteikö joku olisi jäänyt vahingossa luettelosta pois tai jotakuta ole nakitettu kello aamusta kello iltaan. Katson huomenna tuoreemmilla (?) aivoilla asiaa uudelleen.

Käsityöt ovat valitettavan vähillä. Olen tehnyt KKT -kassiini vuoren, jota voi kohteliaisuuden vuoksi sanoa "ihan kivaksi", tosiasiassa se ei tyydytä minua laisinkaan. Kuvaan kassin sitten, kun siihen on aikaa. Lisäksi neuloin eilen illalla hetken, mutta nämä muut harrastukset rokottaa ajastani niin paljon, ettei ole enegriaa tai aikaa suuremmin näpertämisiin upota. Tämä on ties kuinka mones kirjoitukseni ilman kuvia eikä tällaista tekstiä voine olla kovin lysti lukea. Pyrin parantamaan tapani heti, kun ratsastus (ja golf) antaa siihen aikaa. Tässä ei siis ollut mitään järkeä, kirjoitin ajatuksenvirta -periaatteella. Sormet näpyttelee nopeammin kuin pää toimii. Täytynee viedä pää nukkumaan, tulen koneelle toivon mukaan huomenna, viimeistään maanantaina.