Valmistuuhan sitä välillä jotain, kun oikein kovasti yrittää. Sain ennen joulua 2 puhelua 2 ystävältäni, jotka molemmat ovat saaneet syksyllä neulomani villasukat. Sukat ovat olleet kovassa käytössä ja kuinka ollakaan ne ovat reikiintyneet. Masentavaa sinänsä tekijän kannalta ettei sukat kestä kovaa kulutusta, mutta toisaalta palkitsevaa, että sukat ovat kelvanneet käyttöön.

Tilanteen korjaamiseksi otin projektiksi tehdä sitten lisää sukkia. Valmistui sukat -ja toisetkin. Olen käyttänyt vajaita lankakeriä näihin sukkiin, jotta saisin hieman pienenemään "orpojen" kerien määrää. En siis ole värisokea, vaikka sukkien ulkomuodosta voisi niin päätelläkin. Kaikki langat ovat Novitan 7-veljestä, puikkojen koko 4 ja sukkien koko noin 38-40. Saaralle tiedoksi, että kuvat käsittelin viikolla käymämme keskustelun innoittamana ja aikaa 3 kuvan käsittelyyn meni kokonaisuudessaan alle 5 minuuttia.

Tässä ensimmäinen pari:
1206139.jpg

Ja toinen pari:
1206135.jpg

Sekä ryhmäkuva:
1206138.jpg


Seuraavat projektit olisivat 3 villasukat vielä, pääkalloneule miehelleni, vauvan nappihaalari (tällä on jo kiire!) sekä sormikkaat. Taidan ottaa puikoille sen haalarin, jos löydän sopivat langat (tiedän, että minulla on niitä, mutta missä???)

Ajattelin käydä vielä tekemässä sivun, jota koitan ylläpitää parhaani mukaan. Sivulle on tarkoitus listata tämän vuoden aikana valmistuneet työt. -Lista on toistaiseksi hyvin lyhyt, mutta jospa se siitä venyisi.