Pari viikkoa sitten innostuin kevät- ja kesäneuleista, joten puikoille hakeutui puuvillaa ja akryyliä. Mieli oli keväinen, kun aurinko paistoi kauniisti. Mutta kuinkas kävikään, tuli neulemaailmani takatalvi numero yksi. Miljoona astetta pakkasta, putket jäässä, sitten sataa ainaskin metri lisää tuota valkoista töhnää jonka kuuluisi jo sulaa pois... Niin joutui keväiset projektit odottamaan uutta innostusta. Tämänhetkiset plussakelit ovat tehokasta kannustusta, mutta kun tiedän että talvi jatkuu vielä...
 
Pojan varpaita lämmittämään syntyi villasukat, joissa on kahden eri langanvärjäys-kerran tuotokset. Poika on ihan yhtä innostunut värjäämisestä kuin minä.
  • Lanka: Novita 7-veljestä, valkoinen. Kool-Aideilla värjätty.
  • Koko: noin 30, perusmalli
  • Kommentti: Poika pitää sukistaan ihan hurjasti, pirteät on värit. Ja erikseen mainitsemisenarvoista on pojan rutinoitunut ote valokuvamallina olemiseen. 
Olen myös kokeillut uutta aluevaltausta, nimittäin ystäväni vinkistä kävin Kansalaisopiston viikonloppukurssilla, jossa tehtiin sulattamalla lasikoruja. Oli ihan huippukivaa!!! Ensin oli tarkoituksenani tehdä korusetti: kaulakoru, korvikset ja rannekoru. Sitten innostuinkin kaulakoruista, joista ensimmäinen on valmis. Se ainakin omasta mielestäni onnistui tosi kivasti, nyt uuniin menneet oli hieman "persoonallisempia" ja niiden kohtalo selviää tiistaina.
 

 Lasikoru poikani kaulassa.

 Ja sama lasikoru minun kaulassani.