Paljon on mennyt aikaa siitä, kun olen viimeksi blogiani päivittänyt. Ja tuohon aikaan on sisältynyt runsaasti tapahtumia, osa iloisia ja osa taas niitä toisia. Päiviin on mahtunut myös maalla asumisen "riemuja" kuten vaikkapa jäätyneitä vesiputkia ja lumitöitä. Silti maalla asumista en vaihtaisi pois. Täällä on ihanan rauhallista, saa elää ja olla oman perheen kanssa tarpeeksi kaukana naapureista. Ei ihanissa naapureissa, kuten vaikkapa Saarassa mitään vikaa ole. Itseasiassa aivan liian harvoin on aikaa ystäville. Olen kovin onnekas ja iloinen siitä, kuinka hienoja ystäviä ja ihana perhe minulla on. Sen huomasin jälleen, kun eniten tukea tarvitsin.

Puikoilta on tullut lähinnä sukkia viimeisen päivityksen jälkeen. Lankana tuttu 7-veljestä, perusmalli ja koot on vaihdelleet vastasyntyneiden sukista miehensukkiin. Nytkin puikoilla on kahdet sukat, omalle 5-vuotiaalleni.

 Siskon miehen sukat.

 

 Tilauksesta tyttövauvalle.

 

 Lahjaksi tyttövauvalle.

 

 Mieheni sukat, väri-iloittelua Kool-Aid -värjäyksellä. Ei varmasti ole toisia samanlaisia "porkkanasukkia".

 Minun lapaset, jälleen Kool-Aid asialla. Näistä tykkään!!!

Viime vuoden loppupuolella sain valmiiksi Novitan Purosta (iltanuotio) ympyräliivin itselleni. Tuntui, ettei se kaarroke valmistu koskaan... =) Mutta lopputulos miellyttää, pitäisi vain löytää jonkinlainen neula, jolla saisi liivin pysymään kiinni, nappia en siihen halua.

Kuten aikaisemmista kuvistakin näkyi, olen pitkästä aikaa leikkinyt lankojen värjäys -leikkiä. Tämä seuraava tuotos on tosi kiva, laitoin langan mammani matkaan Karhulaan. Saas nähdä mitä siitä syntyy.

 

 Ja meillä asuu virallinen neuleidenvartijakoira, Velmu pian 6 kk on jo iso rontti.

 

Hyvää Ystävänpäivää!!!