Onko seuraavassa kuvassa olevat sukat -tai siis varret- tutunnäköiset? Jos vastasit kyllä, niin olet oikeassa. Nämä ex-sukat ovat nähneet päivänvalon noin 3 kk sitten, jonka jälkeen ne ovat olleet ahkerassa käytössä. Niin ahkerassa, että ne palautuivat muutama päivä sitten takaisin tekijälleen yhteensä 4 reiän kanssa, 2 per sukka. Eipä muuta kuin sakset käteen ja kärjet pois, teen uudet tilalle. Ja joku mokoma (kuka lie???) oli päätellyt langat niin tiukkaan, että viimeisten kierrosten purkaminen oli yhtä tuskaa... No, koittaa näillekin vielä uusi elämä.
1213662.jpg

Jotain vaihtelua on puikoilla, olen ottanut tehtäväksi vauvan nappihaalarin. En tiedä onko haalariin suunniteltu sisältö jo syntynyt, teoreettinen "due date" taisi olla viime viikolla. Kiirettä siis pitää, kun haalarin koko on alle 3 kk. Malli on useampaan kertaan hyväksi havaittu, lankana tällä(kin) kertaa Novita wool. Väri ei ole täysin luonnollista vastaava, sillä kuvasin ilman salamavaloa. Salaman kanssa värit olivat aavistuksen eksoottiset, joten olkoot nyt näin.
1213664.jpg

Minulla on aivan megalomaaninen päänsärky, joka enteilee migreeniä huomiseksi. Kiva. Eipä olekaan töissä tiedossa kuin koneella kirjoittamista ja eräs tarkastus iltapäivällä. Täytynee pyrkiä sinnittelemään kipulääkkeiden avulla. Nyt painun pehkuihin.