Voisi kai sanoa, että tämä työ valmistui viimehetkessä. Ei täällä Savossakaan mitään entisaikojen talvipakkasia taida enää olla ilmastonmuutoksen seurauksena. Sinänsä en niitä -30 C pakkasia juurikaan kaipaa, mutta onhan tämä todella huolestuttavaa, että helmikuun alun säät on hyvin vetisiä. Ja jos näin nämä viikot jatkuvat, niin pääsiäsenä kai kukkii jo narsissit ulkonakin. Viimehetkeen liittyy  nuo lauhat säät ja tosiasia, että lapset kasvavat. Aloitin neulomaan pojalleni puseroa viime keväänä ja se vaan jäi jotenkin jumiin. Tai no, se jäi vaiheeseen siksi, että hihoista ei näyttänyt tulevan hyvät ekalla yrittämällä -ohje kun on ei mistään (siis oma). Tuonne jonnekin kappaleet jäivät irralleen notkumaan ja nyt päätin sitten viimeistellä työn. Onneksi, sillä veikkaan puseron olevan pieni pojalleni ensi talvena.

1282220.jpg

Tässä vielä lähikuva paidan lisko -koristeesta, jonka poikani itse valitsi 3 eri koristevaihtoehdosta:
1282221.jpg

Lanka: Novita isoveli
Puikot: 5 mm
Koko: noin 100 cm
Ohje: oma
Kommentti: Valitettavan myöhään jäi työn lopullinen valmistuminen. Lanka on mukavan oloista ja taatusti pusero on lämmin. Koristeena on vihreä lisko, joka on ostettu Vuosaaren K-citymarketista.

Löysin useammastakin blogista diagnoosin, joka koskettaa varmaankin kaikkia tämän alan harrastajia. Minulla on näet pakkoneuloosi (tässä linkkinä sylviinan sivut). Tämän valitettavan diagnoosin seurauksena siirryn nyt neulomaan -yllätys yllätys- villasukkia!!! Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!!!