Tilanteeni on lähinnä kurja: oikea ranteeni tulehtui sunnuntaina, mutta maanantaina tilanne näytti jo päivällä paremmalta. Iltaa kohden tulehduskipu kuitenkin yltyi niin paljon, että päätin hakea paikallisesta TK:sta kortisonipistoksen muodossa apua. Valitettavasti ranne on edelleen kipeä ja ärtynyt, eikä oikein mitään pysty tekemään. Sairaslomalla joudun olemaan vielä huomisen ja sitten onkin itsenäisyyspäivä ja perjantain olen liukumavapaalla. Töissä olisi vaikka kuinka paljon tekemistä, samoin kotona. Tämä kirjoittaminenkin on suhteettoman hidasta, kun vaan vasen käsi on käytössä ja kirjoitusvirheitä oikein satelee!! Aika käy pitkäksi, kun vaan olen tekemättä juuri mitään. -Tämmöistä tämä reumaattinen elämä kai voi olla... OK, se narinasta.

Sain sentään viimeviikolla jotain aikaiseksikin, nimittäin pojalle pipon. Oli tarkoitus tehdä siskolle päähine, mutta kun siitä oli tulossa vähän snadi, niin poikani halusi siitä itselleen hatun... Tässä (epäselvä) kuva:

1108460.jpg
Malli: oma
Koko: ei tarkkaa tietoa
Lanka: Novita 7-veljestä, musta
Puikot: 3½
Kommentti: Hieman hassun muotoinen pipo, joka lapsen käytössä tarvitsee joko vuorin tai kypärämyssyn. Poika haluaisi siihen vielä hämähäkin.

Nyt taidan hetken surffata toisten blogeissa.