Eipä edelleenkään juuri edisty nämä neulomukset. Toisaalta, jos niitä ei aktiivisesti tee, niin onko tuo nyt mikään yllätys??? Sukkasatoa on parisen viikkoa leikitty ja yhteensä kolmet pienehköt sukat on tehtynä... Tässä kuva vauvasukista, toiset lähetän Ouluun ja toiset menevät naapuriin.

1910324.jpg
Lanka: Novita 7-veljestä
Puikot: 4
Malli: oma
Kommentti: nopeita tehdä, jos vaan puikottelisi eikä laiskottelisi.

Meillä ollaan räkä ja roiskis, poika on nuhainen ja hieman on lämmönnousuakin. Tämän syksyn flunssa on kuulemma pitkäkestoinen, joten jää nähtäväksi ollaanko koko viikko kotona (lue kaksi päivää palkattomalla vapaalla), jos tauti ei ota asettuakseen.

Sunnuntaina oli Itä-Suomen alueen esteratsastuksen aluemestaruuskilpailut Nilsiän Tahko-Areenalla. Olin luvannut tehdä radat, joten viikonloppu menikin Nilsiän suunnalla. Upeat on puitteet rakentaa ja kilpailla kyseisessä paikassa! Eräs tuttavani totesi, että pelkästään kentän pohjan kunnossapidosta huolehdittiin paremmin kuin joissain kansallisissa kisoissa. Sää oli kelvollinen, ihmiset hyväntuulisia ja muutamia aivan upeita suorituksiakin oli! Mikäpä siinä oli sitten ollessa. Kaikin puolin rento ja miellyttävä viikonloppu. ;) Mutta nyt on kisakausi minun osaltani ohi ja on aika(a) tehdä muita asioita. Kuten vaikka neuloa?!?