Olemme lomailleet perheen kanssa viime perjantaista asti, poissa kaikesta remontoimisesta. Toki tutittomuus hieman vielä vaivaa, mutta parempaan suuntaan ollaan kokoajan menossa. Lisäksi pojalta jäi ainakin toistaiseksi päiväunet pois. Lomalla kun tulee nukuttua aamuisin hieman pidempään, niin ei ole tarkoituksenmukaista yrittää päästä nukkumaan päivällä muutaman tunnin valvomisen jälkeen. Toistaiseksi ratkaisu vaikuttaa hyvälle, ei tarvitse yöunille menoa temppuilla.

Tänään palasimme kotiin -ovikaupan kautta. Ostimme uusia mäntyisiä ovia remontin seurauksena. Siitä sitten tuonnempana. Mutta mainittakoon, että on tullut testattua miehen hauiksen lisäksi omia voimia illalla sen jälkeen, kun lapsi on nukahtanut. Hitsi, että ne saattavatkin painaa paljon!! Tuli hieman haastetta kehiin, kun kannetaan mahdollisimman äänettömästi alakerrasta yläkertaan kapeassa portaikossa suhteellisen painavia ovia...!!!

Olen minä tehnyt hieman käsitöitäkin. Äitini ystävä pitää kuulemma mielellään talvisin ja kesäisin, päivin ja öin villaisia sukkia, joista puuttuvat kärjet. Aikani kuluksi aloin neulomaan sukkia, joista sitten tulivat kärjettömät. Ei siis järjettömät, vaan kärjettömät. Malli vapaa (siis oma), lankana 7-veljestä. Koitin jälleen modifioida kuvia hieman piilottaakseni sen faktan, että jalkani ovat omituisen malliset. Kärjettömät näyttivät jaloissani tälle:

1059632.jpg

Nyt olen tekemässä hieman pientä lämmikettä SNY kohteelleni. Kun vaan osaisin kasata lämmitykset oikein... Pieni palikkatehtävä illan ratoksi. Kerron siitä tuonnempana, kunhan olen saanut paljastaa itseni (tai siis henkilöllisyyteni) kohteelleni.

Lisäksi olen saanut kuulla, että lisurini edistyy. Joten viikko on toistaiseksi plussalla (jos ei huomioida pankkitilejä...)