Postisetä oli kantanut tänään laatikkoon paketin noutoilmoituksen. Siispä kipinkapin postiin, SNY 2007 viimeinen lähetyshän se siellä oli! Tämä on ollut mainio leikki, tahdon mukaan uudelleen. Tässä vielä viimeisen paketin sisältö:
1088932.jpg
1088933.jpg

Paketissa oli 10 (!!!) kerää upean pehmeää italialaista lankaa, koostumukseltaan akryyli-merinovilla-viskoosi. Väri on ihana, tuossa alimmassa kuvassa salamavalon takia väri on hieman vääristynyt. Lisäksi mukana oli sangat (tiedän jo mihin ne menevät, kunhan remontti hellittää ja pääsen taas käsitöiden kimppuun). Ja kaiken huippu oli pikkuriikkinen, vain hieman tulitikkuaskia isompi KOVA kuutio, jossa sanottiin, että hetken liotuksella siitä tulee pikkuinen pyyhe. Salaiseni oli tämän kohdistanut pojalleni, joka oli valtavan onnellinen saamastaan Salama McQueen -pyyhkeestä!!

Minun salainen ystäväni osottautui Andraksi. Hän on ollut aivan loistava ystävä, paketit ovat olleet ajatuksella koottuja ja paketeissa on ollut mm. tosi hyvänlaatuisia lankoja ja paljon!!! Kävin tutustumiskäynnillä Andran blogissa ja olen iloisesti yllättynyt siitä, kuinka paljon yhdistäviä tekijöitä meillä on. Aion ehdottomasti seurailla hänen liikkeitään tulevaisuudessa, jospa saisin uuden oikean ystävän. Kiitos vielä kerran Andra!!!