Niin siinä sitten taas kävi, että hyvästä aikomuksesta huolimatta ei ole tullut siirreltyä näytille kuvia erinäisistä tuotoksista. Kevät taitaa voittaa lopulta talven, joten pitänee siirtää villalangat odottelemaan syksyä ja vaihtaa puikoille kesäisempää lankaa ja aiheita.

Tässä muutama otos edellisen päivityksen jälkeen valmistuneista töistä, aloitetaan vaikkapa sukista. Tapahtumat eivät ole millään muotoa kronologisessa aikajärjestyksessä.

Koipeliini -sukat eskarilaiselle pojalle. Arkielämässä nämä vihreät jutut tunnetaan nimellä Mambat viitaten pitkään myrkylliseen vihreään käärmeeseen.

 

Työkaverini sai esikoisensa, tyttövauvalle lahjaksi perinteiset tossut.

 

Perheystävä täytti 60 vuotta, joten isäni pyynnöstä päivänsankari sai pitkävartiset sukat; 60 v (vasen!) ja 60 o (oikea!). Ei kovin kauniit, mutta kuulemma käytännölliset.

 

 

Eräs kaverini halusi itselleen ja parivuotiaalle pojalleen pääkallosukat, joten näin siinä sitten kävi. Kaverin sukkiin ilmestyi kallot myös kantapäihin.

 

 

Pääkalloteema on edelleen myös lapasissa. Eräs miespuolinen tuttava halusi kallolapaset, ja kun totesin, ettei enää huvittaisi tehdä mustia lapasia, niin lopputulos on nähtävillä yllä. 

 

Muunlaisiakin lapasia on syntynyt, tässä siilipariskunta. Tummat ja tuliset tyttösiilit sekä heidän vaaleat poikakaverinsa. 

 

Novitan 7-veljeksestä lapaset, joita koristaa Maltan Ristit.

 

Ystäväni, joka myös itse neuloo paljon tekeytyi osaamattomaksi ja sai minut tekemään hänelle huivin Modan ohjeella. Jännästi liukuu värit, lankana Novitan Polku, punajuuri.

 

Pääsiäsen alla uutisoitiin kananmunien vähäisyydestä, joten ei edes yritetty etsiä munia perinteiseen pääsiäiskoristeluun. Korvasin koristellut kananmunat kestävämmällä ratkaisulla.