Eräs ystäväni sai poikavauvan vajaa kuukausi sitten ja lupasin tehdä vauvalle haalarin. Esittelinkin aikaisemmin haalarin alkua ja nyt se on valmistunut. Viimeistelyyn eli resorien neulomiseen ja nappien kiinnittelyyn meni varmaan ainakin yhtäpaljon aikaa kuin työn neulomiseen. Haalarissa on nappilistat edessä sekä haarusissa, tätä mallia olen käyttänyt aikaisemminkin. Napit ovat sydämenmuotoisia, joskaan sitä ei noista kuvista selvästi havaitse. Siksi siis myös muut sydämet on koristeluna. Nappihaalarin ohje on muokattu Novita 2003/2 mallista 43.

Tässä se nyt on: sydämellinen ja napillinen haalari vauvalle. Työ on kuvattu 3-vuotiaan poikani iloisella avustuksella. Ei tarvinut miettiä kuinka ja mihin saisi puvun aseteltua, näin tämä sujui hienosti. Tässä siis puku edestä...
1274704.jpg

Ja tässä takaa...
1274702.jpg

Lanka: Novita Wool
Puikot: 3 mm
Koko: < 3 kk
Kommentti: Suhteellisen työläs tehdä, mutta aikaisemmat kommentit vastaavista puvuista ovat olleet positiivisia. Koristelu tässä on hieman täplikäs, mutta ei se varmaan käyttöä estä. Poikkiraita puvussa on siksi, että käyttämissäni sinisissä lankakerissä oli eri sävyt (aloituskerä oli vuodelta nn) ja sävyn vaihtumiskohta näytti kummalliselle. Toki se saattaa olla kummallisen näköinen nytkin.