Meillähän on akvaariota, kolme kappaletta. Yksi isompi (240 litraa) ja kaksi pienempää. Toisessa pikkuisesssa on pari tuliliskoa ja miljardeja (?) miljoonakaloja. Toinen pikkuakvaario toimii kardinaalikalojen kotina sekä poikasten kasvatuskotina. Siellä on nytkin punaisia ja vaaleita miekkapyrstöjä sekä sinikirjavia platyja. Tosin niitä kasvaa kyllä ihan menestyksekkäästi isossakin altaassa, sillä akvaario muistuttaa lähinnä vetistä viidakkoa joten kalavauvoille on paljon piilopaikkoja. Isossa akvaariossa näkyy välillä partamonnien poikasiakin, mutta ne tulevat aina syödyksi.

Poikasallasta asuttavat myös isi-monni ja äiti-monni, jotka ovat tutustuneet toisiinsa noin 1½ kuukautta sitten isin muutettua äidin seuraksi. Yksi kutu siellä oli jo, mutta siitä ei koskaan tullut poikasia. Nyt toisella yrittämällä poikaset kuoriutuivat, laskin niitä yhtenä päivänä 13 kappaletta. Tuskin niistä kaikki jää eloon, mutta jos nyt edes muutama. Seuraavassa on kuvia iloisesta perhetapahtumasta, pikkumonneja on tosi vaikea vaan kuvata.

1380408.jpg

1380463.jpg

Lisäksi muutama epätarkka kuva isosta akvaariosta:
1380426.jpg

1380417.jpg
Neulomisissa ei mitään uutta. Koitan kasailla sitä pääkallopaitaa, kaulusta teen juuri. Sitten pitäisi laittaa hihat kiinni ja tehdä ne kallot.