Hups, blogini täytti vuoden ihan huomaamatta. Käsitöitä teen hiljalleen, ei mitään mullistavaa tulossa. Naapuriin pian syntyvä vauva on saamassa Tenneseestä itselleen nappihaalarin, joka alkaa kai olemaan jo tavaramerkkini. Samoin edelleen on tekeillä tilkkupeitto Tuukka -pojalle Iisalmeen. Energiaa eikä aikaakaan ole juurikaan ollut kässäreille. Töissä on muutama iso projekti, jotka ovat kuluttaneet tehovarastojani aika suurella voimalla. Toinen minua väsyttävä tekijä ovat uudet reumalääkkeet, Imurel nimeltään. Kyseessä on atsiopriinilääke, jota käytetään reumahoitojen lisäksi myös elinsiirtopotilailla hylkimisenestoon. Lääkityksen vaihdon sivutuotteina ovat olleet hirmuinen pahoinvointi ja tämä yleisväsymys sekä huimaus. Eipä tarvi lähteä risteilylle, kun on jatkuvasti sellainen olo, että olisi laivassa. Sen verran mukavasti kiikuttaa.

Heppailuhommat vievät mainiosti myös aikaa käsitöiltä. Puolitoista viikkoa sitten olimme Iisalmessa kansallisissa estekilpailuissa, juhannusaattona menen Tervoon kansallisia kenttäratsastuskisoja tekemään ja sitten onkin vuorossa Oulun Pokaali. Sen jälkeen on vielä yhdet kilpailut ennen kesälomaa, jota jo kovasti odotetaan.

Näytän tekeleitäni sitten, kun on jotain muuta kuin keskeneräisyyksiä. Mukavaa, nautinnollista ja rauhallista Juhannusta kaikille!!