Lomaviikko kului aivan liian nopeasti, mutta toisaalta niin tuntuu aika menneen kuin siivillä myös tällä viikolla. Loma oli sinänsä tehokas, että en lainkaan ajatellut työasioita. Univelkaani en vaan saanut nukuttua pois siinä määrin kuin ennakkoon suunnittelin. Kävimme kyläilemässä pojan kanssa kolmessa eri osoitteessa, kotiuduttiin keskiviikkoiltana. Pari päivää menikin sitten ihan vaan lorviessa ja viikonloppu oli normaali.  Paluu arkeen on ollut töiden puolesta kiireinen, mutta kotona on ollut ihanan rauhallista ja rentoa. Pidettiin lettukestitkin yhtenä iltana. Alle vuorokauteen saa kolme ihmistä häviämään ihan kelvollisen kasan lettuja. Slurps!

Olen kuullut monenkin ihmisen kertovan, että pyykkikone syö sukkia. Riippumatta koneeseen laitettujen parillisten sukkien määrästä on lopputuloksena usein parittomia yksilöitä. Tiedättekö tilanteen? No, minäpä olen jalostanut tämän asian koskemaan myös neulontaa. En ole onnistunut tuottamaan sukkapareja taas vähään aikaan, mutta kolmet parittomat sukat ja yksi kynsikäs löytyy... Missä vika, kun ei into riitä orvon sukan kaverin tekemiseen? Yhden parin sain lomalla tehtyä, olisiko syynä se, että varren pituus oli aika minimaalinen.

2058460.jpg
Lanka: Novita 7-veljestä
Puikot: 4 mm
Malli: Se tavanomainen.
Kommentti: Työkaverille lahjoitin nämä varpaiden lämmittäjät. Väri ei jättänyt kylmäksi. =)

Tahdon vielä esitellä teille isoäitini -mamman- neulomuksia, langat ovat sitä normaalia eli 7-veikkaa. Sekä sukat että tossut muuttivat meille. Eihän suutarin lapsillakaan ole kenkiä... ;p
2058461.jpg

Kunpa tämä inhottavan pimeä ja märkä vuodenaika menisi ohi pian. En voi sanoa pitäväni paljoakaan talvesta, mutta kyllä tämä jatkuva vesisade ja rapakelit riittäisi jo tältä erää. Tilataan muutaman asteen pakkaskelit ja 10-20 cm lunta. Toimitus vaikka heti.